Park Scorleduyn - Holiday park

Park Scorleduyn - 1 Park Scorleduyn (June 2017) - #2

Weg van de drukte, op circa 15 minuten fietsen van strand en zee is het heerlijk genieten in een luxueus en modern ingericht buitenhuis met de duinen als achtertuin. Dit kleinschalige en exclusieve park vormt een prima uitvalsbasis voor het maken van lange bos- en strandwandelingen. De ligging van het park is uniek, op loopafstand van het dorpscentrum van Mooi Schoorl en aan het Nationaal Park De Schoorlse Duinen met aan de voorzijde van het park een prachtig uitzicht over heide en bos.

Naast het park ligt het bekende hotel Golden Tulip Jan van Scorel met een prima restaurant en een bar voor snacks. Ook in Schoorl treft u gezelligheid aan in de vorm van winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. Aantrekkelijke stadjes en steden als Hoorn, Enkhuizen, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zijn binnen handbereik. Met een verblijf op Park Scorleduyn kunt u zowel genieten van rust, ruimte en natuur als van strand, zee en gezelligheid.

Mooi Schoorl is bij uitstek de plek waar de liefhebber van rust en natuur zich thuis voelt. Nationaal Park De Schoorlse Duinen is het breedste en meest gevarieerde natuurgebied langs de Nederlandse kust. Mooie wandelroutes en fietspaden die slingeren tussen duinen en polderlandschap en een autovrije strandopgang. Nergens in Nederland zijn de duinen zo breed en zo hoog als bij Schoorl.

De zee bereikt u na een prachtige wandeling door het beschermde natuurgebied. Uiteraard kunt u het strand tevens per fiets of auto bereiken. Ook voor kinderen is er genoeg te doen met maar liefst drie klimduinen en veel speciale activiteiten van de boswachterij in Schoorl. Van een verblijf in Park Scorleduyn komt u helemaal bij!

Prijzen en beschikbaarheidVoir les prix ici et réserver directement en ligne

Pour information et la réservation

Scorleduyn
Oorsprongweg 8, Schoorl
tel. +31 725 092 528 
web. Plus d'informations