Duynvallei 24 - Cottage

Duynvallei 24 - 1

Duynvallei 24 is een modern 8-persoons vakantiehuis aan de rand van de Schoorlse duinen. Na een lange wandeling kun je hier genieten van maar liefst twee eigen sauna’s (Finse opgiet sauna en een infrarood sauna).

Indeling

De L-vormige woonkamer is sfeervol ingericht en is voorzien van een comfortabele zithoek met een gashaard waar je je fijn bij kunt opwarmen. Er is een ruime eettafel met voldoende plaats voor acht personen. Ook vind je hier een flatscreen tv met dvd-speler en gratis WiFi. Aan de woonkamer grenst de open houtkleurige keuken onder andere voorzien van een combi-magnetron, Nespresso machine, gasfornuis, vaatwasser en koelkast met klein vriesvak. In de berging staat bovendien een wasmachine en een wasdroger klaar voor gebruik.

In de ruime entree is de centrale trap naar het souterrain en de vide. In het souterrain vind je twee ruime slaapkamers (een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden) en twee badkamers. De eerste riante badkamer heeft zowel een douche als een ligbad, dubbele wasbakken en een toilet. In de tweede kleinere badkamer vind je een douche, wastafel en een knusse tweepersoons infrarood sauna. Ook vind je in het souterrain een riante vierpersoons Finse sauna. Op de vide zijn nog twee slaapvertrekken met beide twee eenpersoonsbedden. De eerste slaapkamer staat in directe verbinding met de trap (niet afgesloten). De tweede slaapkamer bereik je door een deur via de andere slaapkamer.

Door de openslaande deuren van de woonkamer kom je op het terras op het westen. Hier vind je een houten eettafel met parasol en twee houten ligbedden.

boekenBook Now

For information and reservation

Heereweg, Schoorl
web. More information